Geen goede outfit zonder goede schoenen!

Ken je de mensen die zeggen: ik kijk altijd eerst naar iemands schoenen? Waarom doen ze dat eigenlijk? Zegt het zo veel over iemand? Tja, misschien meer dan je denkt! De winkels liggen er vol mee en de trends voor schoenen gaan net zo hard als andere kleding. Waarom het meer kan zeggen over iemand dan een normaal T-shirt, is dat er over schoenen vaak wat langer nagedacht moet worden. Het wordt meer gezien als een investering dan een snelle koop en je moet toch de rest van je klerenkast kunnen matchen met de schoenen doe je ziet. Geen wonder dat er wordt gezegd: een schoen zegt veel over een persoonlijkheid. Toch maar even iets vertellen over de trends dus!

Cowboylaarsjes

Eigenlijk zijn deze schoenen nooit uit de mode geweest. En het toffe is dat ze in allerlei variaties in de winkels liggen. Wat meer glamour voor de vrouwen die van glitters houden, ook de strakke laarsjes zijn erg populair: die passen overal bij! En voor de vintage liefhebbers zijn bijna alle modellen een gouden vondst. Bij van Arendonk heb je bijvoorbeeld een enorm scala aan cowboylaarsjes van Elena Iachi! Deze zijn niet alleen heel leuk, maar hebben ook een goede kwaliteit waardoor ze jaren lang achter elkaar gedragen kunnen worden.

Witte sneakers

Misschien heb je het al in de stad gezien, waar dan ook: overal zijn witte sneakers! Het grote voordeel van witte sneakers is dat ze werkelijk met alles te combineren vallen. Een misopvatting over sneakers is dat ze alleen passen bij casual outifts, maar voor de witte sneaker geldt dat niet. Ben je strak in pak? Dan past een witte sneaker daar juist heel goed bij, een soort speelsheid in de outfit! Een klein nadeel: je moet ze goed schoonhouden. Wit wordt nu eenmaal snel vies, vlekken zijn goed te zien en er soms lastig uit te krijgen.

De vierkante neus

Overal zie je retro en dat is ook terug te zien in de trends van nu. De kleuren zijn retro oranje, broeken met wijde pijpen doen het ontzettend goed en nu ook zijn blokhakken met een vierkante neus steeds hipper aan het worden! Waarom zijn deze schoenen een echte aanrader? Ze lopen heerlijk! Anders dan bij normale hakken worden je tenen niet naar elkaar toegedrukt. Zeker hakken met een plateau, het voelt alsof je er de hele dag op zou kunnen lopen zonder er last van te hebben.

Laatste blogs

Gerelateerde artikelen