Advies uit een andere doos

Wat moeten we nog doen om onszelf te vermaken? Ondertussen wordt iedereen het wel beu en dat kan je merken aan hoe iedereen om gaat met de nieuwe maatregelen die worden geïntroduceerd. Nu is dit niet het platform om daarover te praten maar het maakt een mooi bruggetje naar het onderwerp van vandaag. Want in een tijd waarin we vrij weinig kunnen doen blijft het belangrijk om mentaal gezond te blijven. We zijn al de hele dag bezig met onze fysieke gezondheid, maar de geest vraagt ook veel aandacht. Uiteraard zijn er diensten waar je gebruik van kan maken die kunnen helpen met je mentale gezondheid. Maar omdat wij in een rare tijd leven wilde ik het vandaag graag hebben over een manier van mentale zorg waar je wellicht niet zelf aan hebt gedacht, namelijk helderzienden. Of je erin geloofd of niet maakt niet uit, wat je niet kan ontkennen is dat een luisterend oor met positieve insteek over het leven ontzettend goed kan zijn voor onze geest.

 

Advies

Uiteraard moet je wel openstaan voor helderzienden. Het heeft geen zin om sceptisch en arrogant naar helderzienden toe te gaan. de personen die een klein beetje open staan voor helderzienden wil ik graag motiveren om eens online te gaan zoeken naar dergelijke websites waar je in contact kan komen met helderzienden. Dit is veel makkelijker dan je denk en hiervoor hoef je echt niet het “dark-web” op. Net zoals bij een psycholoog hebben helderzienden een praktijk waar je contact mee op kan nemen. Nu in deze corona-tijd kan je ook online met de helderzienden spreken. Ik snap dat fysiek uiteraard beter is omdat het vaak persoonlijke gesprekken zijn, maar de mogelijkheid is er wel.

 

Waar kan ik het over hebben?

In een gesprek met helderzienden hoef je alleen maar te praten over datgene wat jou dwarszit. Dit kan gaan over relaties, de liefde, zelfontwikkelingen, de dood, kinderen, etc., je hebt dit zelf in de hand. Over een gekozen onderwerp ga je vervolgens in gesprek met een van de helderzienden. Wat er vervolgens gebeurt kan uiteraard niemand je vertellen. Ik ken het begrijpen als je sceptisch ben over het inschakelen van helderzienden. Mocht je ervoor open staan om in contact te komen met helderzienden moet je het vooral doen. Je mag zelf bepalen of je advies van helderzienden wilt krijgen maar op zijn minst biedt het een luisterend oor naar problemen die je hebt. Dat alleen al is heel waardevol.

 

Geef een reactie