Waarom naar de diëtist?

Als diëtist help ik je niet alleen wanneer je moet aankomen of afvallen, maar ook bij medische problematieken en wanneer serieus kwakkelt met je gezondheid. Bij veel gezondheidsproblemen speelt voeding een essentiële rol in het verlichten, verbeteren of voorkomen van deze problemen. Je kunt je behandelend arts om een verwijzing vragen of contact opnemen met de diëtist. Ook als er geen sprake van een medische verwijzing is kan ik je helpen met dieetadviezen. Bijvoorbeeld wanneer je vastloopt met het boeken van vooruitgang in je gezondheid of (sport)prestaties. Meer over wanneer ik iets voor je kan betekenen als diëtist en over vergoedingen via zorgverzekeraars lees je hier.

Hoe ziet een behandeltraject eruit?

Ieder mens is uniek. Ik geef daarom geen gestandaardiseerde schema’s of adviezen. Aan de hand van jouw hulpvraag krijg jij een persoonlijk gezondheidsadvies. Stapsgewijs werken we toe naar het bereiken van jouw persoonlijke doelen. Daarnaast schenk ik extra aandacht aan het verrijken van jouw kennis, waarmee je zelf verschillende keuzes kan beoordelen en het verschil tussen hypes en onderbouwde adviezen kunt onderscheiden. We werken  niet alleen aan symptoombestrijding maar nemen je hele gezonde leefstijl onder de loep. Immers, gezondheid is meer dan alleen het verschil tussen een vette hap en een banaan toch? Gezond zijn betekent ook dat je je meestal energiek, fit en gelukkig voelt!

Een gezonde leefstijl moet leuk zijn waarbij je op een natuurlijke en ontspannen manier omgaat met eten en bewegen.
De basis van een gezonde leefstijl bestaat uit gedegen kennis over gezondheid en inzicht hebben in je eigen gedrag.

In het schema hiernaast zie je de behandelmogelijkheden en prijzen weergegeven. Na ieder consult ontvang je een binnen 48 uur nog eens jouw besproken adviezen op papier uitgewerkt (per post of per e-mail). Je leest jouw voortgang en adviezen nog eens gemakkelijk na en zonodig bevat dit ook kleine opdrachten en invulschema’s. De dieetconsulten vinden doorgaans in Den Haag, bij mij aan huis, plaats. In overleg kunnen consulten op andere locaties  of via videobellen plaatsvinden. Heb je nog vragen of wil je een gratis intake gesprek aanvragen? Vul dan vrijblijvend het inschrijfformulier in.

A little progress each day
adds up to big results

Pakketten en tarieven

Intake en voedingsadvies op schriftKort traject, kickstart voor een gezonde leefstijl

- gratis kennismakingsgesprek
- 1 consult (60 minuten + 45 minuten uitwerktijd)
€ 135
VervolgconsultIntensieve begeleiding voor blijvende leefstijlverandering

- 1 vervolgconsult (30-45 minuten)
- 3 vervolgconsulten (30-45 minuten)
€ 45
€ 125
Telefonisch consultVoor specifieke vragen of als kort vervolgconsult

- 1 consult (20 minuten)
€ 20
Programma op maatNa een gratis kennismakingsgesprek behoort het tot de mogelijkheid om een customized traject samen te stellenVanaf € 100