Business to Business

Vitaliteitsprogramma op maat

Fris en fruitige collega’s die zich met plezier concentreren op hun werk en zich minder vaak ziek melden, dát is waar ik voor ga! U helpt uw werknemers en uw werknemers helpen u.

Ik bied alle informatie en tools om uw werknemers te helpen om gelukkiger en fitter te worden op de werkvloer en in hun privéleven. Dit doe ik aan de hand van een speciaal op maat gemaakt, uniek, innovatief en leerzaam vitaliteitsprogramma.

Het vitaliteitsprogramma is gebaseerd op hoogwaardige wetenschappelijke informatie die afkomstig is van literatuur- en meta-studies die zijn gepubliceerd in onder andere Elsevier, The American Journal of Clinical Nutrition, de Harvard Nutrition Group en de Gezondheidsraad.

Vitaliteitsanalyse op de werkvloer

Samen met twee gedreven Voeding en Diëtetiek studenten van de Haagse Hogeschool heb ik onderzocht hoe we binnen Nederlandse bedrijven kunnen zorgen voor minder ziekteverzuim. Het vitalieteitsprogramma kan er samen met andere maatregelen voor zorgen dat het ziekteverzuim op de werkvloer afneemt. Ik kan u helpen in de hele bedrijfsanalyse als het gaat om de huidige en gewenste vitaliteitstatus op het werk.

Is Healthy Life LAB iets voor uw bedrijf? Of wilt u meer weten? U kunt contact met mij opnemen voor een vrijblijvend gesprek over wat Healthy Life LAB voor u en uw werknemers kan betekenen. Ook ben ik bereikbaar per telefoon: 06-38782851 of per e-mail: info@healthylifelab.nl