Hoe werkt deze website? In het Healthy Life LAB leer jij hoe je in optimale gezondheid kan leven, zonder regels en restricties. Jij hebt het in je om je gezond en gelukkig te voelen, het is de kunst om dit in jezelf te ontdekken. ‘De lessen uit het LAB’ helpen je hierbij, stap voor stap (de eerste stap vind je hier). Met de kennis en adviezen die ik deel ga je door de bomen het bos weer zien (het is allemaal zo ingewikkeld nog niet). Je ontdekt dat gezondheid en geluk heel goed samengaan en ontwikkelt gewoontes die zo goed voelen dat je ze niet meer kwijt wilt. Welkom in het LAB!

healthylifelab_logo_solo

Artikelen uit het LAB

KennisPlezierBewustEnergieInzicht
Je ontdekt wat gezondheid precies is aan de hand van wetenschappelijk onderbouwde informatie.Gezond leven en genieten zijn samen in balans. Een leefstijl, zonder regels en restricties.Je hebt basiskennis over duurzaam eten en kiest zelf in welke mate je dit toepast in je leven.Je ontdekt hoe je je energieker kan voelen met slechts een paar kleine aanpassingen.Je leert je eigen kwaliteiten en valkuilen kennen en creëert hiermee persoonlijke gezondheidsstrategieën.
Je ontwikkelt een goede basiskennis over gezondheid, dit helpt je om slimme keuzes te maken.Je leert jouw persoonlijke balans te vinden en dit eigen te maken, met een goede dosis plezier!Je bent je bewust van de effecten van jouw keuzes op je gezondheid en je omgeving (duurzaamheid).Je leert je leven slim in te delen en kent het effect van een goede nachtrust en work-life balance.Je laat je niet meer inpakken door nieuwe hypes en diëten. Je ziet door de bomen weer het bos!

Recepten uit het LAB

In dit onderdeel van de website bundel ik mijn lekkerste plantaardige recepten voor mijzelf en voor ieder ander die houdt van lekker eten. Ik houd van maaltijden die voedzaam en smaakvol zijn en bovendien snel op tafel staan (zonder pakjes en zakjes). Ik gebruik ingrediënten die voorhanden zijn en geef groenten een glamoureuze rol in de maaltijd. De recepten zijn voorzien van handige tips die op meer dan alleen het recept zelf van toepassing zijn, zodat je dubbel zoveel inspiratie opdoet. Ieder recept kan je gemakkelijk aanpassen naar je eigen smaak. Laat je niet afschrikken als je eens een keer veel ingrediënten in de ingrediëntenlijst ziet staan, want vaak is een deel van de ingrediënten enkel bedoeld voor de opmaak en een extra verassend smaakje, terwijl het zonder dit al heel lekker is! Dus doe vooral wat jij lekker vindt en kook met wat je in huis hebt!

Health and happiness
are already inside you