To B(eat) Coaching

To B(eat) Coaching is bedoeld voor mensen met een eetprobleem,
milde
eetstoornis of eetstoornis in recidief (nazorg begeleiding).*

Waarom To B(eat) Coaching?

To B(eat) Coaching is persoonlijk en voor jou op maat gemaakt. Een extra steuntje in de rug is bij een eetprobleem geen overbodige luxe. Wekelijkse intensieve begeleiding behoort daarom ook tot de mogelijkheden. Coachsessies duren 30, 45 of 60 minuten en de tarieven komen overeen met de tarieven van gewone health coaching. Bij een intensief traject gelden speciale kortingen (bij 5 of meer consulten). Coaching is mogelijk in Den Haag en Amsterdam of via videogesprekken.

Wil je meer informatie en/of een gratis en vrijblijvend intakegesprek aanvragen? Neem dan contact met mij op via het inschrijfformulier.

Waar staat To B(eat) voor?

To eat

Met To B(eat) coaching werken we toe naar een gezond, gebalanceerd eetpatroon. Meestal gezond, maar vooral ook plezierig. Hierbij maken we gebruik van mindful eating en help ik je bij het loslaten van de controle. Eten wordt vooral een middel om je lichaam mee te voeden en iets om van te genieten. Ook jij kan dit bereiken!

To beat

Een eetprobleem is veel complexer dan “eet gewoon die boterham”. Tijdens de coaching is er veel ruimte om te onderzoeken waarom jij die controle nodig hebt en wat jij nodig hebt om dit los te kunnen laten. Ook besteden we uitgebreid aandacht aan lichaamsbeleving en zelfvertrouwen. You can BEAT it!

To be

Zijn. Zijn wie jij bent. Dit is het uiteindelijke doel van To B(eat) coaching. Jij mag er zijn, net als ieder ander. Met de coaching help ik je om jezelf te leren zien, met al je sterktes en zwaktes. Je hoeft geen perfectie na te streven om gewaardeerd te worden. Gewoon zijn wie je bent is al meer dan genoeg om gewaardeerd te worden door de mensen om je heen.

 

Be – YOU – tiful