Public Speaker

Over persoonlijk leiderschap, levenslessen en ondernemerschap

Ben jij echt gelukkig?

Vaak genoeg zie ik mensen die werken in een baan die ze niet leuk vinden, vastzitten aan een hypotheek, simpelweg niet weten wat ze willen of vastgeroest zitten in patronen die geen functie meer hebben. Ik denk dat we allemaal in zekere zin zoekende, of onderzoekende, zijn. Verandering is immers onderdeel van het leven; denk je net jouw leven op orde te hebben, dan geeft het leven weer een zwaai aan het roer en staat je leven er ineens compleet anders voor.

Motivational speaker; talks over belangrijke levenslessen

Ik heb in de eerste dertig jaar op deze planeet erg veel meegemaakt. Zo heeft een tiental jaren van mijn leven in het teken gestaan van de eetstoornis anorexia nervosa en ben ik recentelijk een traject aangegaan voor het herstellen van PTSS (post-traumatische stressstoornis). Dit soort problemen krijg je niet voor niets.

Toch voel ik mijzelf absoluut geen slachtoffer en ben ik van mening dat ik uit deze heftige gebeurtenissen veel geleerd heb en veel levenservaring heb opgedaan. Echter ben ik ook van mening dat mensen die hun leven veiliger van start zijn gegaan en daarmee een sterkere basis van zelfvertrouwen hebben ontwikkeld, een streepje voorhebben. Dat basisvertrouwen maakt veel dingen in het leven een stuk simpeler.

Mijn ervaringen, hoe goed of slecht ze ook waren, hebben mij wel gemaakt tot de persoon die ik nu ben; een sterke, zelfbewuste onderneemster die graag andere mensen inspireert en motiveert om hun eigen dromen na te jagen en niet vast te blijven zitten in een leven dat ‘wel oké’ is. Ik ben niet bang om mijn kwetsbaarheden te laten zien, zodat ik andere mensen aan het denken kan zetten en kan helpen om tot persoonlijke inzichten te komen.

Al deze levenservaringen en levenslessen zet ik in om als motivational speaker de essentie te pakken van wat het leven nou zo waardevol maakt en hoe we geluk kunnen ervaren en definiëren. Ik wil jou inspireren en motiveren om jouw dromen niet bij dromen te laten, maar over te gaan tot actie om die dromen werkelijkheid te laten worden.

Inspirerende talks

Na een aantal keer gevraagd te zijn om voor een publiek mijn verhaal te doen over het ondernemerschap, het herstel van anorexia nervosa of women empowerment in het algemeen, kreeg ik de smaak goed te pakken. Waar ik het vroeger verschrikkelijk vond om voor groepen te spreken, vind ik het nu geweldig om te doen. Het is een droom van mij om dit internationaal te gaan doen, niet alleen in kleine groepen, maar ook op grote podia en misschien… een keer een TED Talk te geven over deze onderwerpen!

Dreams don’t work unless you do

Daarom heb ik de daad bij het woord gevoegd en ben ik te boeken als motivational speaker. Ik help jou en de rest van de groep te ontdekken wat jouw eigen krachten zijn, wat persoonlijk leiderschap precies is en hoe jij dit zelf in kan zetten zodat je aan het roer komt te staan van jouw eigen leven. Aan de hand van eigen ervaringen, inzichten en voorbeelden, gaan we samen aan de slag met vragen als “Wat zijn jouw drijfveren?“, “Waar wil jij jezelf zien over 10 jaar?” en “Hoe zorg je ervoor dat je je niet laat leiden door je angsten?“.

Al sinds ik me kan herinneren vind ik persoonlijke ontwikkeling ontzettend interessant. Het is goed en belangrijk om begrip voor jezelf en je huidige situatie te hebben, maar onderschat niet hoeveel kracht jij in jezelf hebt. Kracht die je kan inzetten om jezelf verder te ontwikkelen en jouw dromen na te jagen!

Ben jij klaar voor een motivational talk die jouw perspectief op het leven misschien wel voor eens en altijd zal veranderen? Stuur mij dan snel een berichtje via het contactformulier en ik neem binnen 24 uur contact met je op voor het plannen van een motivational talk bij jouw bedrijf, (sport)club of vereniging.

 

“Great things never came from comfort zones.”