Waarom naar de diëtist?

Als diëtist help ik je niet alleen wanneer je moet aankomen of afvallen, maar ook bij medische aandoeningen of wanneer je serieus kwakkelt met je gezondheid. Bij veel gezondheidsproblemen speelt voeding een essentiële rol in het verlichten, verbeteren of voorkomen van deze problemen. Je kunt je behandelend arts om een verwijzing vragen of zelf direct contact opnemen met de diëtist. Ook als er geen sprake van een medische verwijzing kan je een diëtist bezoeken. Het hoeft niet ernstig te zijn, zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je vastloopt bij het boeken van vooruitgang bij het verbeteren van je gezondheid of sportprestaties. Wat en wanneer een diëtist iets voor je kan betekenen en informatie over vergoedingen via de zorgverzekeraar lees je hier.

Hoe ziet een behandeltraject eruit?

Ieder mens is uniek. Ik geef daarom geen gestandaardiseerde schema’s of adviezen. Aan de hand van jouw hulpvraag krijg je een persoonlijk gezondheidsadvies. Stapsgewijs werken we toe naar het bereiken van jouw persoonlijke doelen. Daarnaast schenk ik extra aandacht aan het verrijken van jouw kennis over voeding en gezondheid, waarmee je zelf verschillende voedingskeuzes kan beoordelen en het verschil tussen hypes en onderbouwde adviezen kunt onderscheiden. We werken niet alleen aan symptoombestrijding, maar nemen je hele gezonde leefstijl onder de loep. Immers, gezondheid is meer dan alleen de keuze maken voor een stuk fruit in plaats van een vette snack, toch? Gezond zijn betekent ook dat je je meestal energiek, fit en gelukkig voelt!

Een gezonde leefstijl is iets leuks waarbij je op een natuurlijke en ontspannen manier omgaat met eten en bewegen.
De basis van een gezonde leefstijl bestaat uit het bezitten van gedegen kennis over gezondheid en inzicht hebben in je eigen gedrag.

In het schema hiernaast zijn de verschillende behandelmogelijkheden met de bijbehorende prijzen weergegeven. Na ieder consult ontvang je binnen 48 uur jouw besproken adviezen op papier uitgewerkt (per post of per e-mail). Zo lees je jouw voortgang en adviezen gemakkelijk na en zonodig vind je hierbij ook kleine opdrachten en invulschema’s die je op de rit houden. De dieetconsulten vinden doorgaans in Den Haag plaats. In overleg kunnen consulten op andere locaties of via videobellen plaatsvinden. Heb je nog vragen of wil je een gratis intakegesprek aanvragen? Vul dan vrijblijvend het inschrijfformulier in.

A little progress each day
adds up to big results

Pakketten en tarieven

Intake en voedingsadvies op schriftKort traject, kickstart voor een gezonde leefstijl

- gratis kennismakingsgesprek
- 1 consult (60 minuten + 45 minuten uitwerktijd)
€ 135
VervolgconsultIntensieve begeleiding voor blijvende leefstijlverandering

- 1 vervolgconsult (30-45 minuten)
- 3 vervolgconsulten (30-45 minuten)€ 45
€ 125
Telefonisch consultVoor specifieke vragen of als kort vervolgconsult

- 1 consult (20 minuten)
€ 20
Programma op maatNa een gratis kennismakingsgesprek behoort het tot de mogelijkheid om een customized traject samen te stellenVanaf € 100