Social Life LAB

Social Life LAB is een online marketing agency voor bedrijven in de wellness, health & fitness sector. Social Life LAB biedt de volgende services:

  • Social media marketing: Management, strategie en training;
  • Content marketing: Blogs & artikelen met buitengewone story telling (EN/NL);
  • Event organizing: Organiseren van onvergetelijke blogger- en pers events.
  • Het creëren van online- en offline brand awareness;
  • Coaching in het mindful gebruiken van social media.

 

Social Life LAB is onderdeel van Healthy Life LAB en is gestart door Lotta Breed; professioneel blogger, voedingsdeskundige en fysiotherapeut. Lotta Breed was een early adapter op het gebied van social media management en bloggen. In de jaren die volgden heeft zij diverse marketing cursussen, webinars en trainingen gevolgd en is ze helemaal up-to-date over de huidige state of the art van online- & content marketing. Ze weet precies hoe je via de online kanalen een sterke band kan opbouwen met je klanten, hoe je een online community kan opbouwen rondom jouw merk en hoe je snel en effectief brand awareness creëert. Ook heeft zij diverse succesvolle blogger events georganiseerd. Door haar grote netwerk, weet zij precies de juiste influencers en bloggers te bereiken die helpen om uw business een boost te geven.

Wil je meer informatie over Social Life LAB of wil je een offerte aanvragen? Neem dan contact op met Lotta via dit formulier.
* Dit is de tijdelijke pagina van het spiksplinternieuwe Social Life LAB agency. De website wordt binnenkort gelanceerd!

Marketing is no longer about the stuff that you make,

but about the stories you tell.