Healthy Life LAB workshops

Wil je eenmalig een boost voor je gezondheid? En samen met anderen iets goeds doen voor je eigen gezondheid? Of vind je het gewoon leuk om met verschillende aspecten van gezondheid bezig te zijn? Ik zorg ervoor dat je een onvergetelijke tijd beleeft tijdens de Healthy Life LAB workshops!

Regelmatig organiseer ik workshops, vaak in samenwerking met andere professionals en duurzame, gezonde ondernemingen. De workshops vinden meestal plaats in Den Haag.

Tijdens de workshops komen verschillende thema’s aan het licht, in de kolom hiernaast zie je een kleine greep uit de onderwerpen. Iedere workshop heeft een eigen thema. Er is zoveel te vertellen over gezondheid, dat iedere workshop bij Healthy Life LAB weer een verrassing is!

Klik hier voor de agenda

Wil je op de hoogte blijven van de komende workshops en events?
Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief of stuur een mailtje naar info@healthylifelab.nl.

‘What we learn with pleasure,

we never forget!’

Gezondheid algemeen
In deze workshop komen verschillende aspecten over gezondheid aan het licht. Na deze workshop weet je welke adviezen je wel kunt volgen en wat klinkklare onzin is.

Leven in Balans
De cheat days, diëten en clean eating strategieën vliegen je tegenwoordig om de oren. Daarnaast vraagt de huidige maatschappij veel aandacht en energie. Hoe vind je in vredesnaam die balans? In deze workshop creëer je een fundament voor een ‘balanced, healthy lifestyle’.

Duurzaam genieten
We leven in een maatschappij vol tegenstrijdigheden. Het wereldvoedselprobleem en klimaatverandering zijn aan de orde van de dag. Hoeveel impact hebben jouw eetgewoontes op deze wereldwijde problemen? En hoe kan je zelf het heft in handen nemen en jouw steentje bijdragen aan het tegengaan van klimaatverandering en de wereldwijde honger? Je leert het allemaal in deze workshop.

Epigenetica en Longevity
In deze workshop maak ik je wegwijs in de wereld van epigenetica en Longevity. Je leert hoe je met jouw eet- en beweeggewoontes de expressie van je genen beïnvloedt en hoe je in goede gezondheid misschien wel de honderd kan halen!