Health coaching

Health coaching, voor wie?

Wil jij graag je gezondheid verbeteren? Het verschil herkennen tussen hypes en onderbouwde adviezen? Een gezonde leefstijl ontwikkelen, maar niet inleveren op smaak en genieten van het leven? Je bent hier aan het juiste adres. Tijdens de health coaching staat het ontwikkelen van een gezonde, plezierige leefstijl centraal.

Een gezonde leefstijl moet vooral leuk zijn, een ontspannen manier van omgaan met eten en bewegen. De basis voor een gezonde leefstijl bestaat uit goede kennis over gezondheid en inzicht hebben in je eigen gedrag.

Hoe ziet een coachingstraject eruit?

Ieder mens is uniek. Ik geef daarom geen gestandaardiseerde schema’s of adviezen. Aan de hand van jouw hulpvraag krijg jij een persoonlijk gezondheidsadvies. Stapsgewijs werken we toe naar het bereiken van jouw persoonlijke doelen op het gebied van voeding, beweging en mindset.

In het schema hiernaast zie je hoe een coachingstraject is opgebouwd. Na iedere coachsessie ontvang je een rapport met jouw voortgang en adviezen zodat je precies weet hoe het ervoor staat met jouw progressie. Coaching vindt plaats in Den Haag of Amsterdam. Videogesprekken behoren ook tot de mogelijkheden. Wil je meer info? Of wil je een gratis intake gesprek aanvragen? Meld je nu aan via het inschrijfformulier.

Pakketten en tarieven

LightKort traject, kickstart voor een gezonde leefstijl.

Gratis intake
1 consult van 60 minuten
3 consulten van 30 minuten
€ 160,-
MediumIntensieve begeleiding voor blijvende leefstijlverandering.

Gratis intake
1 consult van 60 minuten
5 consulten van 30 minuten
€ 215,-
IntensiveZeer intensieve begeleiding voor rigoreuze en blijvende leefstijlverandering.

Gratis intake
2 consulten van 60 minuten
7 consulten van 30 minuten
€ 325,-
Customized trajectJe kan ook een customized traject samenstellen of kiezen voor losse consulten.op
aanvraag

Het traject

IntakeVoor aanvang van het intakegesprek ontvang je een uitgebreide vragenlijst en eetdagboek. Tijdens het gesprek gebruiken we dit als leidraad om jouw persoonlijke doelen op te stellen en de trajectduur te bepalen.

Duur: 30 tot 60 minuten
Fase 1:
Kennisfase
Het is veel makkelijker om gezonde keuzes te maken als je begrijpt waarom je dit doet. Daarom leer ik jou alles wat je moet weten over voeding, beweging en mindset. Ook ga je gelijk aan de slag met je doelen.

Duur: 60 minuten per gesprek
Fase 2:
Actiefase
In deze fase stellen we kleine, haalbare doelen voor het bereiken van jouw hoofddoelen. Hierbij pakken we niet alles tegelijk aan, maar gaan we stap voor stap te werk. Zodra een nieuwe gewoonte 'normaal' voelt, is het tijd voor de volgende stap.

Duur: 30 minuten per gesprek
Fase 3:
Evaluatiefase
Je hebt al veel stappen gezet en de gezonde leefstijl begint al vertrouwd te voelen. Het is tijd om te evalueren, een leuk moment in het traject!
We kijken waar je staat en blikken ook alvast vooruit naar het afronden van het coachingstraject.

Duur: 30 minuten per gesprek
AfrondingJe laatste coachsessie! Om te testen of je de gezonde leefstijl helemaal eigen hebt gemaakt, vindt dit gesprek pas een maand of zelfs 2 maanden na de evaluatiefase plaats.

Mocht je toch nog tegen dingen aangelopen zijn, dan is er in deze sessie ruimte om dit te bespreken en op te lossen. Je ontvangt ook een uitgebreid rapport van jouw progressie en bereikte doelen.

Duur: 30 minuten

A little progress each day
adds up to big results.