Neem vrijblijvend contact met mij op

info@healthylifelab.nl

Lotta Breed
Voedingsdeskundige & Fysiotherapeut
Ervaringsdeskundige bij eetproblematiek

+31 6 38 78 28 51

Praktijk in Den Haag en Amsterdam

Wil je op de hoogte blijven van workshops, blogs en lekkere recepten? Abonneer je op de nieuwsbrief en volg Healthy Life LAB op Facebook, Instagram en de andere social media kanalen. Zo hoef je niks te missen!

Omdat ik nog meer mensen wil helpen om te gaan stralen van binnenuit, is het geweldig als jij jouw Healthy Life LAB ervaring wilt delen met de buitenwereld. Deel je een blog over Healthy Life LAB? Als je mij de link mailt, deel ik jouw ervaring met mijn volgers. Ook vind ik het leuk om jouw foto’s te zien! Tag Healthy Life LAB op social media met de hashtag: #HealthyLifeLAB en @HealthyLifeLAB.

Ik ben ook geïnteresseerd in samenwerkingen met duurzame, gezonde initiatieven en campagnes, mits de ideeën overeenkomen met mijn idealen. Neem contact met mij op voor meer informatie en samenwerkingen.

Ik ben als fysiotherapeut BIG-geregisteerd, echter worden consulten en workshops van Healthy Life LAB niet vergoed, omdat dit niet binnen de fysiotherapeutische werkzaamheden valt. In iedere Healthy Life LAB behandeling en workshop streef ik evidence-based kwaliteit na. Dit doe ik door mijzelf regelmatig te verdiepen in wetenschappelijke literatuur. Daarnaast werk ik samen met een groep diëtisten en hoogleraren aan de Erasmus Universiteit.