Life coaching

Blijven bepaalde gebeurtenissen in je leven maar terugkomen? Of blijf je met bepaalde vragen of problemen in je hoofd rondlopen?

Soms is het fijn om je zorgen, vraagstukken en levenservaringen met een coach te delen, om samen tot inzichten en oplossingen te komen. Het leven zit vol verrassende wendingen en het is helemaal niet gek als je het af en toe even niet meer weet of de blik van iemand anders nodig het om weer overzicht te krijgen in je leven. Of misschien is het allemaal zo heftig niet, maar vind je het gewoon fijn als een onafhankelijk iemand even met je meekijkt naar waar jij op dit moment in je leven staat.

Life coaching bij Healthy Life LAB is ontstaan vanuit de behoefte van vrouwen zonder eetstoornis of eetprobleem, maar met dezelfde soort vraagstukken die vaak een onderdeel vormen van de achterliggende problematiek bij eetproblemen en eetstoornissen. 

Waarom life coaching?
En waarom bij Healthy Life LAB?

Het is helemaal niet gek als je in bepaalde fases van je leven even de blik en begeleiding van een coach nodig hebt. Tijdens het intakegesprek brengen we helder in kaart waar jij tegenaan loopt in het leven en wat jouw doelen zijn tijdens de coaching. Vervolgens gaan we stapsgewijs hiermee aan de slag tijdens de individuele gesprekken die volgen. Misschien heb je aan een paar sessies al genoeg om met hernieuwde energie de nieuwe uitdagingen in het leven weer aan te gaan en misschien vind je het prettig om langer door mij gecoacht te worden, dit is helemaal aan jou!

Wil je meer weten over life coaching bij Healthy Life LAB? Of wil je je aanmelden voor een vrijblijvend intakegesprek? Meld je dan aan via het inschrijfformulier op de website. Ik neem binnen 24 uur contact met je op voor het maken van een afspraak.