In het Healthy Life LAB leer jij hoe je in optimale gezondheid kan leven, zonder regels en restricties. Jij hebt het in je om je gezond en gelukkig te voelen, het is de kunst om dit in jezelf te ontdekken. De lessen uit het LAB helpen je hierbij, stap voor stap. Met de persoonlijke adviezen, speciaal voor jou op maat gemaakt, ga je door de bomen het bos weer zien. Je ontdekt dat gezondheid en geluk heel goed samengaan en ontwikkelt gewoontes die zo goed voelen dat je ze niet meer kwijt wilt.
Welkom in het LAB!

healthylifelab_logo_solo

Lessen uit het LAB

KennisBalansBewustEnergieInzicht
Je ontdekt wat gezondheid precies is aan de hand van wetenschappelijk onderbouwde informatie.Gezond leven en genieten zijn samen in balans. Een leefstijl, zonder regels en restricties.Je hebt basiskennis over duurzaam eten en kiest zelf in welke mate je dit toepast in je leven.Je ontdekt hoe je je energieker kan voelen met slechts een paar kleine aanpassingen.Je leert je eigen kwaliteiten en valkuilen kennen en creëert hiermee persoonlijke gezondheidsstrategieën.
Je ontwikkelt een goede basiskennis over gezondheid, dit helpt je om slimme keuzes te maken.Je leert jouw persoonlijke balans te vinden en dit eigen te maken, met een goede dosis plezier!Je bent je bewust van de effecten van jouw keuzes op je gezondheid en je omgeving (duurzaamheid).Je leert je leven slim in te delen en kent het effect van een goede nachtrust en work-life balance.Je laat je niet meer inpakken door nieuwe hypes en diëten. Je ziet door de bomen weer het bos!

 

Health and happiness
are already inside you.