Healthy Life LAB workshops

Wil je een boost voor je gezondheid? En dit in een kleine groepssetting, samen met anderen? Of vind je het gewoon leuk om met verschillende aspecten van gezondheid bezig te zijn? Ik zorg ervoor dat je een onvergetelijke tijd beleeft tijdens de Healthy Life LAB workshops!

Regelmatig organiseer ik workshops, vaak in samenwerking met andere professionals en duurzame, gezonde ondernemingen. De workshops vinden meestal plaats in Den Haag of Amsterdam.

Tijdens de workshops komen verschillende thema’s aan het licht. In de kolom hiernaast zie je een kleine greep uit de onderwerpen. Iedere workshop heeft een eigen thema. Er is zoveel te vertellen over gezondheid, dat iedere workshop bij Healthy Life LAB weer een verrassing is!

Klik hier voor de agenda met Healthy Life LAB workshops

Wil je op de hoogte blijven van de komende workshops en events? Of een aanvraag doen voor een besloten workshop?
Stuur dan een mailtje naar info@healthylifelab.nl of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

 

‘What we learn with pleasure,

we never forget!’

Lief Lijf
Deze workshop is een ervaringsworkshop en gaat over het leren accepteren van je lichaam. Hoe doe je dat, gaan houden van jezelf? Inclusief al je flaws? Tijdens deze workshop zet je de eerste stappen in het bereiken van dit doel. De workshop wordt gegeven in een veilige sfeer en je bent vrij om jouw eigen ervaringen uit te wisselen met de andere deelnemers.

Mindful eating / Leven in Balans
Is het bij jouw vaak alles of niets? Vind je het lastig om balans te vinden in je eetpatroon? Wil je op een gezonde manier een paar kilo’s kwijt, maar heb je inmiddels ook wel door dat een streng dieet niet werkt? Tijdens deze workshop gaan we praktisch aan de slag met het ontwikkelen van slimme eetstrategieën en zoomen we in op jouw eetgedrag. De workshop wordt in een veilige sfeer gegeven en je bent vrij in het delen van jouw eigen ervaringen.

Gezondheid algemeen
In deze workshop komen verschillende aspecten over gezondheid aan het licht. Na deze workshop weet je welke adviezen je wel kunt volgen en wat klinkklare onzin is.

Duurzaam genieten
We leven in een maatschappij vol tegenstrijdigheden. Het wereldvoedselprobleem en klimaatverandering zijn aan de orde van de dag. Hoeveel impact hebben jouw eetgewoontes op deze wereldwijde problemen? En hoe kan je zelf het heft in handen nemen en jouw steentje bijdragen aan het tegengaan van klimaatverandering en de wereldwijde honger? Je leert het allemaal in deze workshop.