Health coaching

Health coaching, voor wie?

Wil jij graag je gezondheid verbeteren? Het verschil herkennen tussen hypes en onderbouwde adviezen? Een gezonde leefstijl ontwikkelen, maar niet inleveren op smaak en genieten van het leven? Je bent bij Healthy Life LAB aan het juiste adres. Tijdens de health coaching staat het ontwikkelen van een gezonde én fijne leefstijl centraal.

Een gezonde leefstijl moet vooral leuk zijn, een ontspannen manier van omgaan met eten en bewegen. De basis van een gezonde leefstijl bestaat uit goede kennis over gezondheid en inzicht hebben in je eigen gedrag.

Hoe ziet een coachingstraject eruit?

Ieder mens is uniek. Ik geef daarom geen gestandaardiseerde schema’s of adviezen. Aan de hand van jouw hulpvraag krijg jij een persoonlijk gezondheidsadvies. Stapsgewijs werken we toe naar het bereiken van jouw persoonlijke doelen op het gebied van voeding, beweging en mindset.

In het schema hiernaast zie je de verschillende trajecten en prijzen. Na iedere coachsessie ontvang je een rapport met jouw voortgang en adviezen, zodat je precies weet hoe het ervoor staat met jouw progressie. Coaching vindt plaats in Den Haag of Amsterdam. Videogesprekken behoren ook tot de mogelijkheden. Wil je meer info? Of wil je een gratis intake gesprek aanvragen? Meld je nu aan via het inschrijfformulier.

A little progress each day
adds up to big results.

Pakketten en tarieven

LightKort traject, kickstart voor een gezonde leefstijl.

Gratis intake
1 consult van 60 minuten
3 consulten van 30 minuten
€ 160,-
MediumIntensieve begeleiding voor blijvende leefstijlverandering.

Gratis intake
1 consult van 60 minuten
5 consulten van 30 minuten
€ 215,-
IntensiveZeer intensieve begeleiding voor rigoreuze en blijvende leefstijlverandering.

Gratis intake
2 consulten van 60 minuten
7 consulten van 30 minuten
€ 325,-
Losse consultenJe kan ook kiezen voor losse consulten of samen met mij een customized traject samenstellen.Vanaf € 60,-