Business to Business

Fris en fruitige collega’s die zich met plezier concentreren op hun werk en zich minder vaak ziek melden,
dát is waar ik voor ga in het speciale business to business programma. U helpt uw werknemers en uw werknemers helpen u.

Healthy Life LAB biedt alle informatie en tools om uw werknemers te helpen om gelukkiger en fitter te worden en meer eigenaarschap te nemen over hun eigen leven. Het business to business programma is uniek, innovatief en leerzaam en op maat gemaakt voor uw bedrijf en uw werknemers.

Het programma is gebaseerd op hoogwaardige wetenschappelijke informatie die afkomstig is van literatuur- en meta-studies die zijn gepubliceerd in onder andere Elsevier, The American Journal of Clinical Nutrition, de Harvard Nutrition Group en het rapport van de Gezondheidsraad. Daarnaast hebben medische wetenschappers en hoogleraren van de Erasmus Universiteit Rotterdam hun kennis, speciaal voor dit programma, met mij gedeeld. Ik werk direct samen met een team diëtisten, zodat mijn voedingskennis op hoog niveau en up-to-date is. Ook is er samen met twee gedreven voeding- en diëtetiekstudenten van de Haagse Hogeschool onderzocht hoe we kunnen zorgen voor minder ziekteverzuim binnen bedrijven.

U kunt contact met mij opnemen voor een vrijblijvend gesprek over wat Healthy Life LAB voor u en uw werknemers kan betekenen.

 

Is Healthy Life LAB iets voor uw bedrijf?
Of wil je meer weten?

Bel mij op 06-38782851 of
stuur een e-mail naar info@healthylifelab.nl