‘Health and happiness
are already inside you.’

Wie is Healthy Life LAB?

Ik ben Lotta, het brein en de coach achter Healthy Life LAB. Ik ben voedingsdeskundige, fysiotherapeut en ervaringsdeskundige op het gebied van eetproblematiek. In de coachsessies en workshops deel ik mijn expertise en ervaring met jou. Ik help je om door de gezondheidsbomen het bos weer te zien, lekker in je vel te zitten en jezelf te accepteren voor de mooie, unieke persoon die jij bent.

Waar staat Healthy Life LAB voor?

Healthy

Gezondheid is in mijn visie een combinatie van vele factoren. Met mijn holistische aanpak, kijk ik niet alleen naar fysieke gezondheid, maar ook naar of iemand mentaal lekker in zijn vel zit. Health en happiness komen van binnenuit, de aanwezigheid van beiden zorgt voor een gezonde balans. Hoe die balans er precies uitziet? Dat is voor iedereen anders. Ik daag je uit om op zoek te gaan naar jouw persoonlijke balans!

Life

Leef! Natuurlijk is het leven niet altijd een feestje, ups en downs horen bij het leven, maar het is belangrijk dat jij je thuis voelt in je eigen leven. Ik denk dat je dit bereikt door elke dag weer de keuzes maken die passen bij jouw normen, waarden en levensdoelen, maar tegelijkertijd ook dankbaar zijn voor wat je allemaal al hebt. Hoe jij in het leven staat hangt nauw samen met jouw gezondheid en geluksgevoel. Ben jij een bezoeker of de kapitein van je eigen leven?

LAB

LAB staat voor laboratorium. Het lab voor een ‘healthy lifestyle’. Inhoudelijk betekent dit dat ik wetenschappelijk onderbouwde informatie deel in workshops, coachsessies en op de blog. Om dit te bereiken, werk ik nauw samen met enkele diëtisten, andere coaches, psychologen en professoren. Ik streef ernaar om jou te helpen door de gezondheidsbomen het bos weer te zien. Begrijpen wat écht gezond is en hoe jij dit zelf kan bereiken.

In het Healthy Life LAB wordt het gezonde leven onderzocht. ik geloof erin dat je jezelf in het leven altijd blijft ontwikkelen. Dit vind ik een van de meest fascinerende dingen in het leven en dit is dan ook een onderwerp waar ik graag over schrijf op de blog. Tijdens de coachsessies en workshops zet ik mijn ervaring en expertise in om jou op pad te helpen door het gezondheidsbos.

Partners

Geluk kun je vermenigvuldigen door het te delen. Ook in de business. Daarom vind ik het belangrijk om samen te werken met andere gezonde initiatieven om zo elkaar te versterken. Samen sta je nog veel sterker!

 

 

icon-gepersonaliseerd

Gepersonaliseerd
Geen mens is hetzelfde. Uiteraard zijn er gevestigde gezondheidsadviezen, maar hoe pas je dit toe in je eigen leven? Ik help je hierbij door wetenschappelijke kennis voor jou te vertalen naar persoonlijke adviezen, passend bij jouw leefstijl.

icon-professioneel

Professioneel
Bij Healthy Life LAB krijg je onderbouwde informatie, gebaseerd op mijn fysiotherapeutische en voedingsdeskundige expertise. Verwacht van mij heldere informatie en makkelijk toepasbare tools.

Duurzaam
De wereld moet nog langer mee dan vandaag. Naast gezondheid zijn duurzaamheid en dierenwelzijn voor mij belangrijke drijfveren om te kiezen voor een plant-based filosofie. Ik besteed hier ook aandacht aan in blogs, coaching en workshops.

Langer gezond
Longevity is ook wel de leer van het succesvol oud worden. Dit interessante onderwerp komt vaak naar voren in workshops en coaching. Het ontwikkelen van plezierig en gezond gedrag, zorgt ervoor dat je zo lang mogelijk in gezondheid leeft.

Resultaat
Ik leer je alles over voeding, beweging en lifestyle en help je om inzicht te krijgen in de algehele gezondheid. Begrijpen is de eerste stap. Kleine, haalbare doelen zorgen er uiteindelijk voor dat je een plezierige, gezonde leefstijl ontwikkelt, zónder regels en restricties.

Samen
Tijdens jouw reis door het gezondheidsbos sta je er niet alleen voor. Je kan rekenen op goede begeleiding en veel ruimte voor het stellen van vragen. Wil je nog meer contact met anderen die aan hun leefstijl werken? Regelmatig geef ik ook workshops over diverse onderwerpen omtrent gezondheid. Houd de website en social media in de gaten voor info, of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Bereikbaar
Ik ben altijd bereikbaar voor vragen en support. Ook na het volgen van een coachingstraject of workshop bij Healthy Life LAB kan je bij mij terecht voor antwoorden op jouw vragen over gezondheid. Daarnaast krijg je je dagelijkse dosis health inspiration op mijn social mediakanalen!