‘May you blossom like a flower.’

Wie is Healthy Life LAB?

Ik ben Lotta, het gezicht en founder van Healthy Life LAB. Het is mijn missie om jou te laten stralen, tevreden te zijn met jezelf en vanuit zelfliefde goed voor jezelf te zorgen. Ik ben voedingsdeskundige, fysiotherapeut en ervaringsdeskundige op het gebied van eetstoornissen. Zelf heb ik een lange reis afgelegd in het leren accepteren van mijzelf, goed voor mijn lichaam te zorgen en persoonlijk leiderschap eigen te maken. Die reis en ervaring wil ik jou en de rest van de wereld niet ontnemen. Via dit patform, lezingen, interviews en coaching help ik jou om ook jouw unieke persoon te omarmen en voluit te gaan leven.

Waar staat Healthy Life LAB voor?

Healthy

Gezondheid is in mijn visie een combinatie van vele factoren. Dit omvat niet alleen fysieke gezondheid, maar ook mentale gezondheid. Health en happiness komen van binnenuit, de aanwezigheid van beiden zorgt voor een gezonde balans. Hoe die balans er precies uitziet? Dat is voor iedereen anders. Ik daag je uit om op zoek te gaan naar jouw persoonlijke balans!

Life

Leef! Natuurlijk is het leven niet altijd een feestje, ups en downs horen bij het leven, maar het is belangrijk dat jij je thuis voelt in je eigen leven. Ik denk dat je dit bereikt door elke dag weer de keuzes maken die passen bij jouw normen, waarden en levensdoelen, maar tegelijkertijd ook dankbaar zijn voor wat je allemaal al hebt. Hoe jij in het leven staat, hangt nauw samen met jouw gezondheid en geluksgevoel. Ben jij een bezoeker of de kapitein van je eigen leven?

LAB

LAB staat voor laboratorium. Het lab voor een ‘healthy lifestyle’. Inhoudelijk betekent dit dat ik wetenschappelijk onderbouwde informatie deel tijdens talks, coachsessies en op de blog. Om dit te bereiken, werk ik nauw samen met enkele diëtisten, andere coaches, psychologen en professoren. Ik streef ernaar om jou te helpen door de gezondheidsbomen het bos weer te zien, zowel voor lichaam als geest.

In het Healthy Life LAB wordt het leven onderzocht. Ik geloof erin dat je jezelf in het leven altijd blijft ontwikkelen. Dit vind ik een van de meest fascinerende dingen in het leven en dit is dan ook een onderwerp waar ik graag over schrijf en praat. Tijdens de talks en lezingen die ik geef, deel ik mijn ervaringen en levenslessen met jou met als doel om jou te helpen om in je kracht te gaan staan. Tijdens de coachsessies zet ik mijn expertise en ervaring in om jou op pad te helpen door jouw eigen gezondheidsbos.

Website photography by Gözde Otman Photography

icon-gepersonaliseerd

Jij bent uniek!
Niemand is hetzelfde, jij bent uniek. Vaak raken we verdwaald in het vergelijken met anderen, maar dit is een grote energiezuiger en het gaat je zeker niet verder helpen. Focus op wie jij bent, ontdek waar je naartoe wilt en zet jouw eigen proces in gang. Weet je niet waar je moet starten? Ik kan je hierbij helpen!

icon-professioneel

Jij bent mooi!
Sterker nog, je bent prachtig. Die sproeten, ietwat grote neus of bril? Dit maakt jou uniek. Veel te vaak zie ik vrouwen zichzelf afkraken en naar beneden halen. Dit begint vaak met het uiterlijk, maar vloeit door in wie jij bent als persoon. Zou het niet veel fijner zijn als je naar jezelf kan kijken met een grote grimlach op je gezicht?

Zelfliefde
Zelfliefde is de basis van een goede gezondheid, niet alleen fysiek, maar ook in andere aspecten van je leven. Vanuit zelfliefde maak je de keuzes die jou ondersteunen, jou doen opbloeien en helpen om je te ontwikkelen en je doelen te bereiken. Het begint allemaal bij jou. Zelfliefde en zelfacceptatie zijn belangrijke thema’s die zowel in mijn talks als tijdens de coachsessies uitgebreid onder de aandacht komen.

Welk pad volg jij?
Vaak zijn we zo gefocust op het bereiken van onze doelen, dat we vergeten dat we ons in een proces bevinden. En juist dat proces is zo interessant. Je kan namelijk heel veel leren van het proces waar je je nu in bevindt. Het hebben van doelen, een stip op de horizon, is ook belangrijk, maar het proces zelf is minstens zo belangrijk! Ben je op zoek naar coaching of wil je aanwezig zijn bij één van mijn talks? Neem dan contact met mij op!

Neem contact met mij op!
Ik ben altijd bereikbaar voor vragen en support. Ook na het volgen van een coachingstraject of bijwonen van een talk kan je bij mij terecht voor antwoorden op jouw vragen over persoonlijk leiderschap en gezondheid. Daarnaast krijg je je dagelijkse dosis inspiration op mijn social mediakanalen!