Ik heb nieuws voor je!

Lente associeer ik altijd met een nieuw begin. De bloemen gaan weer bloeien en de bomen staan volop in hun bloesem. Niet alleen de natuur is zich aan het vernieuwen, ook ik heb niet stilgezeten. Normaal zou ik dit soort nieuwtjes in een nieuwsbrief met je delen, maar nu heb ik zoveel nieuws dat het simpelweg niet in een nieuwsbrief past! Lees je mee?

Twee nieuwe coachruimtes

Sinds maart heb ik niet één, maar twee nieuwe coachruimtes. Hoe is dit precies gegaan? Het eerste jaar van Healthy Life LAB hadden we (destijds nog met Eline samen) het geluk dat we in een kantoorruimte boven De Hardloopwinkel mochten starten. Je kan hier terecht voor goed hardloopadvies en de beste hardloopschoenen. Ze bieden o.a. start-to-run cursussen aan en in de ruimtes boven de winkel werken startende coaches, fysiotherapeuten en masseurs om zo nog betere service te bieden voor de klanten in de winkel.

Het was ontzettend fijn om in De Hardloopwinkel de eerste consulten te kunnen geven, maar na een jaar hier gebruik van gemaakt te mogen hebben, vond ik het tijd om te verhuizen. De nieuwe coachruimte had ik eigenlijk al maandenlang binnen handbereik: een coachruimte aan huis! Op deze manier kan je nu ook coaching krijgen buiten de gangbare kantoortijden. Omdat ik tegenwoordig veel in Amsterdam ben (vanwege een ander nieuwtje verderop in deze blog!), is het ook prettig dat ik in Den Haag voor de coachsessies niet steeds de deur uit hoef, maar dit gewoon aan huis kan doen en daarnaast is de ruimte er gewoon uitermate geschikt voor.

Een tweede coachruimte in Amsterdam!

Omdat ik op den duur naar Amsterdam ga verhuizen, ben ik in de afgelopen maanden ook bezig geweest met het zoeken naar een coachruimte in Amsterdam en die heb ik gevonden! Via Jane van House of Awareness heb ik de perfecte ruimte gevonden aan het WG-plein, nabij het Vondelpark. Woon je in (de omgeving van) Amsterdam en zou je graag health coaching of To B(eat) coaching bij mij willen? Schrijf je dan in via het inschrijfformulier. Een coachingstraject begint altijd met een vrijblijvend gesprek, van daaruit kunnen we onderzoeken of je bij mij aan het juiste adres bent en hoe ik je kan helpen.

Een nieuwe… baan!

Een nieuwe baan? Maar hoe zit dat dan met die nieuwe coachruimtes en Healthy Life LAB?
Vanaf het moment dat ik het ondernemersavontuur in stapte, vond ik het allemaal heel spannend. Geen maand is hetzelfde, sterker nog: geen dag is hetzelfde. Dit geldt niet alleen voor planning en taken, maar ook voor het financiële stukje. Ondanks dat Healthy Life LAB een hele goede opstartfase heeft gehad en ik iedere week weer nieuwe aanmeldingen krijg voor health coaching en To B(eat) Coaching, heb ik ervoor gekozen om een stukje veiligheid voor mijzelf in te bouwen. Ik wilde een parttime baan.

Toen ik dit eind vorig jaar besloten had ben ik hard op zoek gegaan, maar ik had wel hoge eisen gesteld. Het moest geen baan zijn waar ik al mijn energie in zou verliezen en het gevoel bij zou hebben dat ik mijn tijd aan het ‘verspillen’ was. Kortom: het moest wel een leuke baan zijn en ook nog eens parttime, zodat ik nog steeds mijn passie in Healthy Life LAB kan stoppen. En begin maart kreeg ik het goede nieuws dat ik voor deze leuke, flexibele en inspirerende baan ben aangenomen!

Let’s get social!

Ik ben de nieuwe social media manager van lululemon Nederland! Voor wie lululemon nog niet kent; dit is een high quality sports wear merk uit Canada. Het merk is eerst begonnen met het maken van mooie, stijlvolle en comfortabele yoga wear, maar inmiddels heeft lululemon ook de mooiste kleding voor vele andere sporten. De kleding is luxer en van betere kwaliteit dan veel andere sports wear en ik kan je vertellen: Sinds ik bij lululemon werk woon ik bijna in de kleding, zo lekker zit het!

Maar wat ga ik nu precies doen met die social media? Lululemon heeft een mooie winkel in de Prinsenstraat in Amsterdam, maar lululemon is nog veel meer dan ‘gewoon’ sportkleding. Zo is self development voor lululemon heel belangrijk en wordt er veel aandacht besteed aan jouw vision & goals. Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? En waar zou je over 10 jaar willen staan in je leven? Lululemon helpt je om jouw uitdagingen in het leven aan te gaan. En natuurlijk doe je dat niet alleen, de community helpt jou hierbij.

The sweat life

De community is voor lululemon heel belangrijk. Samen kom je immers veel verder! Daarom kan je bij lululemon regelmatig free community classes volgen, zoals een inspirerende yogasessie of stevige sweat sessie in een mooie gym (of lekker buiten!) in Amsterdam. Online houd ik je op de hoogte van alle community classes en andere local events, maar natuurlijk is dat niet alles wat er op social media voorbij gaat komen! Via Instagram ga ik met je delen waar je fijn kan sporten, lekker kan eten en de beste koffie kan drinken en ik vertel je over de inspirerende lululemon ambassadors.

Wil je op de hoogte blijven van de community classes en geïnspireerd worden om ook het beste uit jezelf te halen en #thesweatlife te leven? Volg lululemon dan op Instagram en Facebook! Wil je zelf ook jouw sweat life delen met de community? Gebruik dan de hashtags #thesweatlife #lululemonNL en de tag @lululemonNL. En kom gezellig langs in de winkel voor een lekkere kop thee of koffie! Zie ik je daar? 🙂

Liefs, Lotta

Geplaatst door Healthy Life LAB

2 Reacties aan “Ik heb nieuws voor je!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste posts

@HealthyLifeLab